Doorstroomsystemen

Omschrijving

Wij leveren en installeren een doorstroom weegsysteem voor elke toepassing, of het nu gaat over een nieuwe of bestaande installatie of ombouw van bestaand doorstroom weegsysteem, de doorstroomweger word zodanig engineerd volgens de noden waar deze moet toegepast worden en volgens de wensen van de klant.
De doorstroomweger word ingebouwd in een montage frame, de hopper is wegend opgesteld dmv nauwkeurige weegcellen, en is voorzien van een vul- en losklep en voorzien van een nauwkeurige vrij programmeerbare weeg-doseerelectronica, via dit systeem kunnen zeer nauwkeurig bulk goederen afgewogen en getotaliseerd en geregistreerd worden en vervolgens getransporteerd worden naar een volgend productie proces.
De keuze van het juiste doorstroom weegsysteem worden door ons engineerd en op een correcte weegtechnische manier evt. in samenspraak met de klant ingebouwd en indienst gesteld, indien nodig nemen we de nodige actie’s om het totale weegsysteem ijkwaardig te maken, zodat de afgeleverd gewichten kunnen gebruikt worden voor handelsdoeleinden.
De werkwijze is als volgt: het doorstroom weegsysteem is opgebouwd uit een gedeelte vul & los cyclus waardoor een gewenste hoeveelheid bulk-product gedoseerd word in de hopper, de gewenste hoeveelheid word ingegeven en gecontroleerd door de weeg-doseerelectronica, vervolgens word het afgewogen bulk-product vanuit de hopper gelost naar een volgende stap in het productie proces.

Doel

Wegen en registreren van bulk goederen(evt. voor handelsdoeleinden)
Product controle – weging
Vrachtwagen – wagon belading

Opties

Atex versie

Ost-Weighing-Dosing-Bulk-Systems BVBA - 0449.183.145