S-Level Continu niveau meetsysteem voor Silo – Tank – Bunker

Praktijk

Weet u niet precies hoeveel de productinhoud van uw voorraadsilo’s bedraagt?

Moet u bij een productlevering vaststellen dat de volledige inhoud van de vrachtwagen niet in de silo kan?

Krijgt u te maken met productieonderbrekingen, omdat het huidige meetsysteem wel voldoende inhoud aangeeft, maar de silo, tank of bunker in werkelijkheid leeg is?

Of hebt u bij het laden van een vrachtwagen of treinwagon te veel of te weinig product geladen, waardoor er veel tijd verloren is gegaan?

Het S-LEVEL niveaumeetsysteem maakt komaf met deze frustratie!

Omschrijving

Wij leveren en plaatsen klantgerichte oplossingen voor continue niveaumeting voor silo’s, tanks en bunkers door toepassing van het S-Level meetsysteem voorzien van insert gauge-sensoren. Hebt u een bestaande of nieuw te bouwen silo, tank of bunker, die voorzien moet worden van een nauwkeurig en betrouwbaar werkend niveaumeetsysteem, dan zijn wij uw geschikte partner.

 

Hebt u  vragen zoals:

Wij geven u graag een antwoord op al uw vragen en leveren correct advies op maat.

Contacteer ons via deze link voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek.

Wij komen bij u langs om de bestaande silo, tank of bunker te bekijken of de nieuw te bouwen constructie te voorzien van een betrouwbaar werkend meetsysteem.

Adobe_PDF_file_iconDatasheet Silo niveaumeting

Werking

Ten gevolge van de niveauschommelingen in de silo of constructie treedt stress (metaalvervorming) op in de ondersteuningsprofielen van de silo, tank of bunker. Hoewel deze vervorming erg klein is , kan ze gemeten worden door de insert gauge-sensoren, die via een klem-pers-procedure in het ondersteuningsprofiel worden aangebracht. De sensoren geven een lineair signaal aan een digitale indicator, die het signaal vervolgens omvormt naar een continue inhoudsweergave in ton.

 

Nauwkeurigheid

Standaard nauwkeurigheid ca. 2% t.o.v. full scale (netto inhoud silo)

Silo met netto inhoud 100 ton en 4 verticale I-profiel ondersteuningsprofielen – nauwkeurigheid 100 ton x 2 ton

Toepassing

Referenties

Dankzij onze 300% inzet konden wij de bestaande problemen bij onderstaande klanten oplossen. Mogen wij u bedrijf binnenkort op onze referentielijst toevoegen?

Ost-Weighing-Dosing-Bulk-Systems BVBA - 0449.183.145