Meer dan 25 jaar ervaring én knowhow

De grote kracht en meerwaarde van Ost bvba zitten in de enorme ervaring en knowhow. Deze stellen wij graag ter beschikking van machinebouwers, automatisatiebedrijven én rechtstreeks aan de eindklant via gericht productadvies én de volledige engineering van totaaloplossingen.

Wij sluiten onze weegsystemen en doseersystemen feilloos aan op andere geautomatiseerde productie-, transport- of verpakkingsprocessen. Zo creëren we een geïntegreerde keten.

Nieuwe weegsystemen of doseersystemen uitwerken

Wij werken op maat van uw processen een nieuw weegsysteem of doseersysteem uit, al dan niet in samenwerking met machinebouwers en automatisatiebedrijven.

Dankzij onze diepgaande expertise zorgen wij voor de juiste mechanische inleiding en manipulatie van de krachten naar de weegcellen toe. Verder voegen wij aan het systeem de nodige snelle en nauwkeurige weegelectronica toe met een hoge resolutie.

Bestaande weeg- of doseersystemen vervangen

Naast nieuwe systemen staan wij ter beschikking voor het oplossen van problemen aan uw bestaand weeg- of doseersysteem. Wanneer gewenst onderzoeken we de mogelijkheid om uw bestaand systeem te vervangen door een nieuwe totaaloplossing. Deze integreren we in uw lopende productie-, transport- of verpakkingsprocessen.

Nood aan een geïntegreerd weegsysteem of doseersysteem?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Wij komen graag langs om de technische mogelijkheden te bespreken en bekijken.

Ost-Weighing-Dosing-Bulk-Systems BVBA - 0449.183.145