Op zoek naar de juiste industriële weegcomponenten?

Ons gamma weegcellen

Ost WeegcomponentenOst biedt een breed gamma van gespecialiseerde weegcomponenten voor industriële weegsystemen. Standaard werken wij met de weegcellen of loadcells van Utilcell of Tedea Huntleigh, maar ook de weegcellen van volgende merken zijn mogelijk: Sensortronic, Celtron, Thames Side Sensors, Sensocar, Rice Lake Weighing Systems en Revere Transducers.

 

Op zoek naar het geschikte Utilcell-weegcomponent?

Utilcell Logo

 

Op zoek naar het juiste weegcomponent van Tedea-Huntleigh?

Tedea Huntleigh Logo

 

Ons gamma weegelectronica – weegversterkers

Ost heeft een ruim gamma van gespecialiseerde weegelektronica-weegversterkers voor industriële weeg- & doseertoepassingen. Elk product wordt door ons gewikt en gewogen en voldoet aan de strengste criteria. De keuze van de juiste elektronicaoplossing wordt door ons bepaald volgens het toepassingsgebied en de functionaliteit. Op basis van deze parameters stellen wij het meest robuuste en nauwkeurige toestel aan je voor.

Er is steeds keuze tussen enerzijds standaardweegelectronica of weegversterkers met standaardsoftware en anderzijds gesofisticeerde weegelektronica voor klantgerichte oplossingen.

Standaard werken wij met de weegversterkers van Precise Instrument of Systec , maar ook de weegindicatoren of weegversterkers van volgende merken zijn mogelijk: Avery weigh-Tronix, Utilcell, Rice Lake Weighing Systems.

 

Op zoek naar de geschikte Precise Instrument-weegversterker?

Precise Instrument

 

Op zoek naar de geschikte weegelektronica van Systec?

Systec Logo

 

Snelle levering & advies

Elk van bovenstaande producenten van weegcellen – weegelektronica en weegversterkers voldoet aan onze strenge selectienormen. Bovendien kunnen we de door jouw gewenste loadcell of elektronica vrijwel onmiddellijk uit stock leveren.

Twijfel je of de weegcel of weegelektronica van jouw keuze geschikt is voor jouw specifieke toepassing? Wij geven graag gepast advies. Wij zijn immers veel meer dan een pure distributeur van weegcomponenten.

Contacteer ons via deze link voor meer informatie of een vrijblijvend plaatsbezoek.

Wij zijn veel meer dan een pure distributeur van weegcomponenten.

Gespecialiseerd technisch advies nodig voor een specifieke weeg- of doseertoepassing? Contacteer ons hier.

Nood aan technische bijstand ter plaatse? Ook dat kan. Indien gewenst nemen wij zelfs de volledige installatie op ons.

Ost-Weighing-Dosing-Bulk-Systems BVBA - 0449.183.145