Verschillende waterproductiecentra zijn al vele jaren overtuigd van de betrouwbare en nauwkeurige werking van het S-level niveaumeetsysteem. Meerdere bulksilo’s en granulaatbunkers worden daarbij uitgerust met een siloniveaumeetsysteem met gebruik van insert gauge-rekstrook sensoren. De silo’s en bunkers met netto-inhoud van 50 tot 100 ton steunen ieder op 3 of 4 I-profielen waarin insert gauge-rekstrook sensoren zijn aangebracht.

Het S-level niveaumeetsysteem wordt gebruikt voor een voortdurende inhoud controle van de bulksilo’s en bij het laden van vrachtwagens vanuit silo’s of granulaatbunkers. Dankzij dit systeem wordt de inhoud van de silo’s steeds juist gemeten zodat de silo’s niet leeg geraken en bij belading niet worden overbelast.

Ost bv leverde en plaatste deze sensoren met bijbehorende kabelverbindingsdozen, bekabeling en weegindicator. Ze werden volgens de regels van de kunst aangesloten en geconfigureerd. Zo kan de klant de inhoud met een nauwkeurigheid van circa 2% continu aflezen.

Heb jij ook een silo of bunker waarvan je de inhoud nauwkeurig wil meten? Of wil je meer weten over het S-level niveaumeetsysteem?

Surf meteen naar www.ostws.com of neem contact op via +32 3 711 38 82